Pozdravljeni popotniki, počitnikarji in prijatelji. Naj se vaše potovanje začne pri nas!

ŠTORKLJIN LET NA BUKOVNICI

Slovenija | Dobrovnik

PO DOGOVORU

Novo

/ osebo

Zahtevajte brezplačno ponudbo!

031 609 183 | info@travelclever.si

100% varnost vaših podatkov!

Pomoč pri rezervaciji - 031 609 183

Ljubitelji gibanja in vsi ki si želite izkusiti nekaj novega, je adrenalinski park kot nalašč za vas. Težavnost si lahko prilagodite glede na vaše zmogljivosti, saj so na voljo tako lažji kot težji elementi. Športni navdušenci lahko uživate na kar 8 metrov visokih elementih.
Posebno doživetje pa predstavlja 27 metrov dolg Štorkljin let.


V neposredni bližini parka se lahko sprostite tudi na energijskih točkah.

Podrobnosti

Podrobnosti

Podrobnosti ŠTORKLJIN LET NA BUKOVNICI

V gozdu, nekaj metrov stran od kapele Svetega Vida izvira studenec z istim imenom, katerega čudodelnost ali zdravilnost je poznana že dolgo let. Pravijo, da ima voda iz Vidovega izvira energijsko moč ter zdravilne učinke pri zdravljenju vida, sluha, prebavil, živčevja in kože.

V okolici kapele Svetega Vida je večje območje blagodejnega zemeljskega sevanja različnih jakosti in barv. V premeru 450 metrov se nahaja okoli 50 zdravilnih mest različnih energijskih vrednosti in učinkov. Od tega je označenih 26 točk. Časovno omejeno in ponavljajoče se zadrževanje na teh točkah pomaga pri odpravi različnih zdravstvenih težav ter vpliva na boljše psihofizično počutje.

Okoli Bukovniškega jezera poteka gozdna učna pot. Začne se ob gozdni cesti nad ribiško kočo in poteka krožno skozi gozd do jezera in nazaj. Dolga je približno 1.700 m, na poti pa je 6 informacijskih tabel z osnovnimi informacijami o gozdni učni poti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Koda TB04
Datum odhoda PO DOGOVORU
Trajanje 1 dan
Destinacija Slovenija
Lokacija Dobrovnik
Vrsta ponudbe Ne
Vrsta storitve Ne
Storitev -
Aktivnosti in Fakultativni izleti -
Doplačila -
Cena od 0,00 €

Ocene

Napišite svoj komentar

Ocenjujete in komentirate: ŠTORKLJIN LET NA BUKOVNICI

Rezervacije in vprašanja

Če potnik ob prijavi predvideva, da se morda zaradi določenih okoliščin, ki utegnejo nastopiti pri njem ali v njegovi ožji družini, potovanja ne bo udeležil, lahko položi odstopnino. Sporazum o odstopnini velja v primeru vojaškega vpoklica, bolezni in smrti v ožji družini (zakonec, starši, otroci) in se lahko uveljavlja le ob predložitvi ustreznega potrdila. Odstopnina znaša 5% cene aranžmaja. S programom se lahko posebej določi drugačna višina odstopnine oziroma, da odstopnina ni mogoča. Več si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

Po uspešno oddani rezervaciji si lahko svoje odprte rezervacije vedno ogledate na svojih osebnih straneh na zavihku Moja stran / Moje rezervacije. Za ogled teh strani morate biti prijavljeni.

Ob potrditvi rezervacije se bo preko varne povezave z banko avtoriziral znesek, naveden v rubriki plačilo ob rezervaciji. V primeru uspešne avtorizacije bomo prejeli vašo rezervacijo in šele po potrditvi rezervacije bremenili vaš račun za navedeni znesek.

Pri rezervaciji Last Minute paketov ob rezervaciji plačate celotni znesek.

Povpraševanje

Povpraševanje


Prosimo, izpolnite kratki vprašalnik in pritisnite pošlji. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.


* Obvezna polja

Powered by WebForms