Pozdravljeni popotniki, počitnikarji in prijatelji. Naj se vaše potovanje začne pri nas!

Sardinija z letalom

Italija | Sardinija

po razpisanih terminih

Novo

459 / osebo

Zahtevajte brezplačno ponudbo!

031 609 183 | info@travelclever.si

100% varnost vaših podatkov!

Pomoč pri rezervaciji - 031 609 183

• kristalno morje in osupljive skrite plaže
• odkrivajte z nami lepote otoka, ki ga pogosto imenujemo tudi evropski Maldivi
• krožno potovanje od severa proti jugu

Podrobnosti

Podrobnosti

Podrobnosti Sardinija z letalom

1. DAN: BENETKE - SARDINIJA-SMARAGDNA OBALA večerja, nočitev

Zbor potnikov v jutranjih urah na letališču v Benetkah, od koder bomo poleteli na Sardinijo. Pristali bomo na severu tega lepega otoka, v živahnem obmorskem mestecu Olbia. Odpeljali se bomo proti Smaragdni obali, ki velja za enega najlepših italijanskih obmorskih kotičkov. Svoj čar mu dajejo skale nenavadnih oblik, peščene plaže in seveda kristalno modro morje. Obiskali bomo nekaj mondenih središč, kot so Porto Rotondo, Porto Cervo, Baia Sardinia. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. DAN: ST. TERESA DI GALLURA -CASTELSARDO - SASSARI-ALGHERO zajtrk, večerja, nočitev

Vožnja v mesto St. Teresa di Gallura in ogled Capo Testa, ene najlepših sardinskih naravnih čudes. Po slikovitem sprehodu odpotujemo proti naslednjemu sardinskemu biseru, mestecu Castelsardo. Kot že njegovo ime pove, nad njim kraljuje grad. Tu tu bomo okoli starega mestnega jedra našli obzidje, ki obdaja tudi stolnico sv. Antona. Naslednji postanek bomo naredili v izredno zanimivem mestecu Sassari, kjer nas pozdravi prelepo staro mestno jedro z ozkimi uličicami in mnogimi kulturnimi spomeniki. V večernih uricah nastanitev v hotelu v Algheru, večerja in nočitev. Večerni sprehod skozi mestece, ki jo pogosto imenujemo mini Barcelona.

3. DAN: ALGHERO - CAPPO CACCIA - GROBNICE VELIKANOV zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku se bomo v primeru lepega vremena odpeljali do rta Capo Caccia, od koder je izhodišče za spust do slovitih Neptunovih jam, še ene od številnih naravnih znamenitosti otoka. Naš naslednji cilj bo Palmavera, kjer si bomo ogledali prazgodovinski spomenik Nuraga in grobnice velikanov pri Anghelu Ruiu. V popoldanskih urah vožnja skozi Oritsano proti južnemu delu otoka. Večerja in nočitev.

4. DAN: CAGLIARI- BENETKE zajtrk

Po zajtru ogled Cagliarija, lepega obzidanega srednjevešega mesteca z obrambnimi stolpi, razgledno ploščadjo, katedralo in plemiškimi palačami.... Pred odhodom na letališče še nekaj prostega časa v mestecu,ki je poznano po svoji živahnosti... Težko slovo in vožnja na letališče in prijava na popoldanski let proti Benetkam.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Koda TCEVR113
Datum odhoda po razpisanih terminih
Trajanje 4 dni
Destinacija Italija
Lokacija Sardinija
Vrsta ponudbe Ne
Vrsta storitve Ne
Storitev

avtobusne prevoze po programu, letalski prevoz Benetke-Olbia in Cagliari-Benetke (vključeno 15kg prtljage), letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz po programu na Sardiniji, tri polpenzione v hotelih 3*, oglede zunanjosti po programu, vodenje in organizacija potovanja

Aktivnosti in Fakultativni izleti -
Popusti -
Doplačila

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 30 €; turistična taksa v hotelu pribl. 3 €/noč.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 79 €, prevoz Iz Celja in Ljubljane do letališča Benetke in nazaj: 45 € na osebo.

Cena od 459,00 €

Ocene

Napišite svoj komentar

Ocenjujete in komentirate: Sardinija z letalom

Rezervacije in vprašanja

Če potnik ob prijavi predvideva, da se morda zaradi določenih okoliščin, ki utegnejo nastopiti pri njem ali v njegovi ožji družini, potovanja ne bo udeležil, lahko položi odstopnino. Sporazum o odstopnini velja v primeru vojaškega vpoklica, bolezni in smrti v ožji družini (zakonec, starši, otroci) in se lahko uveljavlja le ob predložitvi ustreznega potrdila. Odstopnina znaša 5% cene aranžmaja. S programom se lahko posebej določi drugačna višina odstopnine oziroma, da odstopnina ni mogoča. Več si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

Po uspešno oddani rezervaciji si lahko svoje odprte rezervacije vedno ogledate na svojih osebnih straneh na zavihku Moja stran / Moje rezervacije. Za ogled teh strani morate biti prijavljeni.

Ob potrditvi rezervacije se bo preko varne povezave z banko avtoriziral znesek, naveden v rubriki plačilo ob rezervaciji. V primeru uspešne avtorizacije bomo prejeli vašo rezervacijo in šele po potrditvi rezervacije bremenili vaš račun za navedeni znesek.

Pri rezervaciji Last Minute paketov ob rezervaciji plačate celotni znesek.

Povpraševanje

Povpraševanje


Prosimo, izpolnite kratki vprašalnik in pritisnite pošlji. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.


* Obvezna polja

Powered by WebForms