Pozdravljeni popotniki, počitnikarji in prijatelji. Naj se vaše potovanje začne pri nas!

PAINTBALL

Slovenija | Prekmurje

PO DOGOVORU

Novo

/ osebo

Zahtevajte brezplačno ponudbo!

031 609 183 | info@travelclever.si

100% varnost vaših podatkov!

Pomoč pri rezervaciji - 031 609 183

Paintball je odličen šport za rekreacijo, kjer sleherni posameznik postane ekipa.


Nima večjih starostnih omejitev, igra ni pogojena s fizično močjo, pomembna pa sta timski duh in sposobnost hitrega odločanja. Igra traja od ene do treh ur, odvisno od števila udeležencev. Igralci si prizadevajo, da nasprotnika zadenejo z izstrelitvijo markirnih kroglic iz markirne puške, (kroglice so želatinske kapsule, ki vsebujejo vodotopno barvo). Ko markirna kroglica zadane tarčo, se barva razprši, in če zadane nasprotnika, mora ta zapustiti bitko. Zmaga tista ekipa, ki najhitreje izloči vse nasprotnike. Za pravično ekipo poskrbi nevtralen sodnik, ki po potrebi prekine bitko in razglasi zmagovalca.


 


 


 


 

Podrobnosti

Podrobnosti

Podrobnosti PAINTBALL

Dandanes je zelo pomembno, da se s svojo delovno ekipo v službi dobro razumete, saj boste le na tak način lahko še bolj produktivni.

Zato ni lepšega kot dan v naravi, ko primete za markerje, se razdelite v dve skupini in se podate v adrenalinsko akcijo. Sestavite si svoj aktivni dan, v katerem lahko kombinirate več različnih aktivnosti: paintball, zorb-ball, zipline,… pokličite nas in domenili se bomo za vaš dan.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Koda TB03
Datum odhoda PO DOGOVORU
Trajanje 1 dan
Destinacija Slovenija
Lokacija Prekmurje
Vrsta ponudbe Ne
Vrsta storitve Ne
Storitev -
Aktivnosti in Fakultativni izleti -
Doplačila -
Cena od 0,00 €

Ocene

Napišite svoj komentar

Ocenjujete in komentirate: PAINTBALL

Rezervacije in vprašanja

Če potnik ob prijavi predvideva, da se morda zaradi določenih okoliščin, ki utegnejo nastopiti pri njem ali v njegovi ožji družini, potovanja ne bo udeležil, lahko položi odstopnino. Sporazum o odstopnini velja v primeru vojaškega vpoklica, bolezni in smrti v ožji družini (zakonec, starši, otroci) in se lahko uveljavlja le ob predložitvi ustreznega potrdila. Odstopnina znaša 5% cene aranžmaja. S programom se lahko posebej določi drugačna višina odstopnine oziroma, da odstopnina ni mogoča. Več si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

Po uspešno oddani rezervaciji si lahko svoje odprte rezervacije vedno ogledate na svojih osebnih straneh na zavihku Moja stran / Moje rezervacije. Za ogled teh strani morate biti prijavljeni.

Ob potrditvi rezervacije se bo preko varne povezave z banko avtoriziral znesek, naveden v rubriki plačilo ob rezervaciji. V primeru uspešne avtorizacije bomo prejeli vašo rezervacijo in šele po potrditvi rezervacije bremenili vaš račun za navedeni znesek.

Pri rezervaciji Last Minute paketov ob rezervaciji plačate celotni znesek.

Povpraševanje

Povpraševanje


Prosimo, izpolnite kratki vprašalnik in pritisnite pošlji. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.


* Obvezna polja

Powered by WebForms