Pozdravljeni popotniki, počitnikarji in prijatelji. Naj se vaše potovanje začne pri nas!

Individualni in skupinski odhodi

Skupinski odhodi s slovenskim spremljevalcem

Za vas smo pripravili pestro izbiro programov slovenskim vodnikom in s skupinskim odhodom iz Ljubljane.

Programi vključujejo letalski ali avtobusni prevoz do ladje, nočitev v hotelu, kadar je to potrebno, križarjenje, vse pristojbine in doplačila ter slovensko vodenje.

Vsi skupinski odhodi so iz Ljubljane oz. z bližnjega letališča. Ob dovolj velikem številu prijavljenih gostov, boste imeli spremstvo slovenskega vodnika. Skupinske odhode posebej priporočamo tistim, ki prvič odhajate na križarjenje, in seveda vsem tistim, ki radi

potujejo brezskrbno ter v dobri družbi.

Prednosti skupinskega odhoda: vodenje v slovenskem jeziku, brezskrbno potovanje, dobra družba in vse informacije v slovenskem jeziku, izleti vodeni v slovenskem jeziku in po ugodnih cenah.

 

Tematska križarjenja

V sklopu naših skupinskih odhodov smo za vas pripravili tudi tematska križarjenja, kot so: križarjenja za ljubitelje golfa, joge, fitnesa in rekreacije ter še in še ... Križarjenja za ljubitelje joge in fitnesa ter rekreacijo vključujejo pester program aktivnosti, vodenih v

slovenščini, saj za vas na ladjo pripeljemo slovenskega trenerja ali jogista!

 

Individualni odhodi

Poleg organiziranih skupinskih odhodov pa je možnosti za križarjenja še veliko več, saj potekajo skozi vse leto in praktično po vseh morjih sveta.