Pozdravljeni popotniki, počitnikarji in prijatelji. Naj se vaše potovanje začne pri nas!

Hotel Topaz ***

Malta | Bugibba

po dogovoru

439 / osebo

Zahtevajte brezplačno ponudbo!

031 609 183 | info@travelclever.si

100% varnost vaših podatkov!

Pomoč pri rezervaciji - 031 609 183

- mirna lokacija
- v bližini aquarium, kino, park

Podrobnosti

Podrobnosti

Podrobnosti Hotel Topaz ***

Lega: v mirnejšem predelu zaliva St. Paul's, 700 m od glavnega trga/centra mesteca Buggiba, 800 m od obmorske promenade in skalnate plaže. Avtobusna postaja 500 m od hotela.
Hotelska ponudba: 326 sob, samopostrežna restavracija, bar, notranji in zunanji bazen (notranji ogrevan; zunanji obratuje april - oktober); brezžični internet pri recepciji, trgovinica.
Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo. Kopalna brisača na depozit.
Standardne sobe: klimatizirane, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, sat-tv, mini hladilnik, sef, brezžični internet (plačilo), večina z balkonom. Možni dve dodatni ležišči.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Koda MALTA15
Destinacija Malta
Lokacija Bugibba
Datum odhoda po dogovoru
Trajanje 7 dni
Vrsta ponudbe Ne
Vrsta storitve Potovanje z letalom
Storitev

povraten let na izbrano destinacijo, letališke in varnostne pristojbine, prigrizek in napitek med poletom, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, 7 nočitev in storitev glede na izbran objekt, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka, nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec, predstavnika agencije v poslovalnici na letališču in storitve predstavnika v kraju vašega letovanja.

Storitev nočitev z zajtrkom: samopostrežni zajtrk.
Storitev polpenzion (doplačilo): samopostrežna zajtrk in večerja

Aktivnosti in Fakultativni izleti -
Popusti -
Doplačila -
Cena od 439,00 €

Ocene

Napišite svoj komentar

Ocenjujete in komentirate: Hotel Topaz ***

Rezervacije in vprašanja

Če potnik ob prijavi predvideva, da se morda zaradi določenih okoliščin, ki utegnejo nastopiti pri njem ali v njegovi ožji družini, potovanja ne bo udeležil, lahko položi odstopnino. Sporazum o odstopnini velja v primeru vojaškega vpoklica, bolezni in smrti v ožji družini (zakonec, starši, otroci) in se lahko uveljavlja le ob predložitvi ustreznega potrdila. Odstopnina znaša 5% cene aranžmaja. S programom se lahko posebej določi drugačna višina odstopnine oziroma, da odstopnina ni mogoča. Več si preberite v splošnih pogojih poslovanja.

Po uspešno oddani rezervaciji si lahko svoje odprte rezervacije vedno ogledate na svojih osebnih straneh na zavihku Moja stran / Moje rezervacije. Za ogled teh strani morate biti prijavljeni.

Ob potrditvi rezervacije se bo preko varne povezave z banko avtoriziral znesek, naveden v rubriki plačilo ob rezervaciji. V primeru uspešne avtorizacije bomo prejeli vašo rezervacijo in šele po potrditvi rezervacije bremenili vaš račun za navedeni znesek.

Pri rezervaciji Last Minute paketov ob rezervaciji plačate celotni znesek.

Povpraševanje

Povpraševanje


Prosimo, izpolnite kratki vprašalnik in pritisnite pošlji. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.


* Obvezna polja

Powered by WebForms